UV-Halloween-Party fredag den 28 oktober

 • Kronan Bed & Breakfast i Vara
 • 21:00 - 02:00

Att få klä ut sig, spexa till det och festa till man knappt orkar stå längre är något dem flesta älskar. Därför drar vi nu ihop den största Halloween fest Kronan någonsin skapat, och ni är alla välkomna!

Man får klä ut sig exakt som man vill, roligast är det ju givetvis om alla går in för det.. Men sen finns det ju alltid dem som är lata eller kanske inte har råd, men frukta ej!

Alla har möjligheten att måla sig med UV färg, köpa Glowsticks samt andra festartiklar på plats. Festen hålls inne på Kronans stora lokaler inkl HELA bakgården med party-tält, där ryms totalt 1000 personer. 

Tidigare fester med Halloween tema hos oss har resulterat med  att över 500 personer gästat oss! Med detta upplägg/koncept räknar vi med minst det dubbla denna gång. Serveringstillstånd finns så alla 18+ har tillgång till ett avskilt barområde i vår VIP-avdelning med enbart för folk över 18 år.

Så säg till alla era kompisar & sprid, för nu jäklar blir det åka av! Nästa fest blir nämligen först till våren. Inte många fester, vi vet. MEN när vi väl arrangerar festligheter slår vi på stort och då blir det fulla hus.

Fantastiska ljud -och ljuseffekter, samt massa med dekor som får den mest skrämmande häxa att baxna utlovas.

Inträde: 200 kr på plats.

Representanter från Lagmansgymnasiet & AMB säljer förköpsbiljetter för endast 150 kr och vi släpper ”bara” 400 förköpsbiljetter så att långväga gäster också har chansen att komma in under kvällen så det inte blir som tidigare tillfälle att det är fullt innan vi öppnat. Alla kan komma in om man kommer i tid. Runt 23:00 brukar det av erfarenhet vara helt fullt så planerar man att komma efter den tiden får man med största sannolikhet stå utanför och frysa vilket också kan vara en upplevelse i sig.

Kvällens DJ uppställning på dom olika dansgolven ser ut som följer: 

Mainfloor/Stora salen: Dj: Aserdo.

Bakgården i Partytältet: DJ Vandejo GBG. 

Lillabaren/dansgolvet. MR Piccolo & Friends. 

Några vanliga frågor:

Kommer man kunna måla sig med uv på plats? : Ja, du kommer kunna bli målad på plats.

Kommer glowsticks finnas på plats? : Ja, du kan köpa på plats.

Kommer garderob finnas? : Ja. Kostar inget att hänga in sin jacka det ingår i entrén, våra garderober är bemannade hela kvällen.

Hur betalar jag vid entré och bar? : Vi kommer acceptera swish & kortköp. 

Finns det mat att köpa på plats? : ja bla Hamburgare, korv & vegetariska alternativ finns. Man kan även beställa mat fall man inte får komma in i barområdet. 

Kommer man få gå ut från Bakgården & Kronan för att prata med andra som inte gått in?: Nej, utgång lika med hemgång. Går man ut får man naturligtvis komma in igen om man betalar entrén en gång till men det blir rätt dyrt då. 

Regler :

 • Ålder året man fyller 16 år och uppåt.
 • Du måste ha fyllt 18 år för att ha tillgång till det avskilda barområdet
 • Giltig legitimation/pass krävs för att komma in på det avskilda barområdet. 
 • Egen alkohol får ej medtages då det strider mot tillståndslagar.
 • Ordningsvakter finns på plats för att upprätthålla order.
 • Dåligt beteende resulterar i avisning från lokalen omedelbart.
 • Förstör man något får man stå för kostnaden.
 • Röka får man göra någon annanstans men inte hos oss. Men vi kommer sätta inhägna ett stort område i anslutning av entrén in till Kronan mot torget. 

-Gå inte upp på dom olika scenerna och rör inte högtalare eller någon annan utrustning.

 • Det är strängt förbjudet att hålla sitt goda humör för sig själv.
 • Dekorationerna bör varken ätas upp eller rökas.
 • Vänligen medtag era klackar från taket innan ni går.

Vi syns på dansgolvet den 28 oktober! 

Mvh Kronan