BED & BREAKFAST


Digital rumsbokning

Unikt boende i centrala Vara

Vårt Bed & Breakfast är något alldeles extra. Alla rummen är omsorgsfullt nyrenoverade och centralt belägna. Till Vara Konserthus har du endast några minuters promenadavstånd. Varje rum har en egen personlig prägel med en röd tråd från vår stora whiskysamling.. Interiörer, belysning och känslan i rummen har överförts direkt från vår restaurang. Du har tillgång till Wifi via fiber.

Vi använder oss av Elis, ett textilföretag här i Vara, när det kommer till sängkläder, handdukar och andra textilier. Elis värnar mycket om miljön och de försöker ligga steget före i det mesta i sin produktion. Det är viktigt för oss att företagen vi använder känner samma som oss med en hållbar framtid i fokus. Vi hämtar och lämnar vår tvätt själva i vår elbil för att göra så litet avtryck som möjligt på miljön.

Vi håller just nu på och bygger tillgänglighetsanpassade rum, klart inom kort! Vårt B & B har inga rum på bottenvåningen än och ingen hiss.

Frukost ingår

Vi samarbetar med Conditori Nordpolen, årets konditori 2017, där serveras er frukost.

Måndag – lördag, från kl 08.00-09.30, söndagar från 10.00.

Tisdag – fredag finns det möjlighet att få en frukostpåse med kaffe eller te som take away om det passar bättre, den hämtar ni i Nordpolens stenugnsbageri från kl 08.00.

Avstånd till

Pris

Enkelrum: från 1195 kr
Dubbelrum: från 1595 kr

Bokning

Maila: info@kronanvara.com
Ring: 0512-126 65 (Restaurangen)
0708-81 82 83 (B & B)