KVARTERSKROGEN


Varaslättens naturliga mötesplats

Varje fredag och lördag under hela året håller kvarterskrogen öppet mellan kl 17-01, köket har öppet 17-21.30. Vi följer restriktionerna som FHM har tagit fram. Vi ser helst att du bokar bord men har även drop in. Vår à la carte meny är fokuserad på klassiska svenska krogrätter med utvalda kvalitetsråvaror från vårt närområde. Vi samarbetar med Svenska Gårdar och i vårt närområde finns producenter som exempelvis Sivans ost, Gelateria Tiziana, Qvänum Mat & Malt, Ulfstorps Gårdsägg, Adelsåsens kalkon, Skövde slakteri, Stommen Long i Vara, Jordarv, Bondens Skafferi Väst i Alingsås, Svartemadens Potatis, Stekost från Filliostus i Skara och surdegsbröd från Nybakat i Vara.

Råvaror av hög kvalitet kombinerat med kunnig och serviceinriktad personal gör att vi vågar lova dig ett trivsamt besök på kvarterskrogen.

Är ni sugna på att göra något roligt utöver mat & dryck så har vi ett shuffleboard som ni kan boka samt olika 5 kamps grenar, hör gärna av er för mer information så hjälper vi er att ta fram en 5-kamp som passar.

Det finns tillgänglighetsanpassad ingång till restaurangen.


Bokningsförfrågan

Vänligen observera att bokningen är giltig först efter att ni mottagit bekräftelse från oss.

  • Ange ett nummer från 1 till 20.
    Vänligen ring oss vid bokningar över 20 personer.
  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • :
  • Fyll gärna i om sällskapet önskar shuffleboard, whiskyprovning, femkamp eller något annat kuligt i samband med besöket.
  • Webbplatsen är skyddad av reCAPTCHA där Googles Privacy Policy samt Terms of Service appliceras.

Shuffleboard efter middagen?

Vårt shuffleboard är öppet från kl 17.00 och kostar 200 kr/h/bord

Femkamp med kompisarna?

Utmana vännerna på sumobrottning, mästarnas mästare eller något annat klurigt. Vår instruktör håller i trådarna. Bokas för 6-50 personer och tar ca 2 h. 200 kr/person.